Consilierul care a simulat o decapitare ISIS a reprezentat PNL la ultima şedinţă CL, deşi Gheorghe Flutur anunţa că va fi exclus din partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MIhai Bogdan Bicsi a simulat o decapitare în stil ISIS. FOTO: Facebook / Ady Ilciuc
MIhai Bogdan Bicsi a simulat o decapitare în stil ISIS. FOTO: Facebook / Ady Ilciuc

La o săptămână după ce PNL a anunţat că îl exclude din partid pe consilierul local care s-a fotografiat simulând o decapitare în stil ISIS, Mihai Bogdan Bicsi nu doar că nu a fost exclus din partid ci a şi reprezentat PNL la ultima şedinţă a Consiliului Local Suceava.

„Voi propune excluderea lui din partid. Eu şi organizaţia PNL Suceava dezaprobăm şi ne delimităm de acest gest reprobabil şi regretabil”, a declarat în urmă cu o săptămână preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, făcând referire la Mihai Bogdan Bicsi, consilier local PNL forografiat în timp ce simula o decapitare în stil ISIS. 

Excluderea lui Mihai Bogdan Bicsi a fost anunţată şi printr-un comunicat de presă al PNL.

„Partidul National Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare. Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea şedinţă a filialei. PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente şi atitudini", se arată în comunicatul PNL din 21 iulie 2016.

Excluderea consilierului a rămas însă doar în stadiu de declaraţii de presă. La o săptămână de la aceste declaraţii, Mihai Bogdan Bicsi a participat la şedinţa Consiliului Local Suceava, unde a reprezentat Partidul Naţional Liberal şi a luat loc în mijlocul grupului consilierilor PNL.

Dacă ar fi fost exclus din partid, conform legislaţiei Mihai Bogdan Bicsi şi-ar fi pierdut automat funcţia de consilier local.

image

Mihai Bogdan Bicsi, consilier local şi fost viceprimar al municipiului Suceava, a apărut într-o fotografie publicată pe Facebook simulând o execuţie în stilul ISIS. Bărbatul ţine în mână o drujbă îndreptată spre gâtul unei persoane aflate în genunchi, legate cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean.

Într-o altă fotografie realizată la aceeaşi petrecere, Mihai Bogdan Bicsi apare evocând secera şi ciocanul, simbol al regimului comunist.

bicsi secera si ciocan

Alte ştiri din Suceava:

Rablele abandonate vor dispărea din municipiul Suceava. Proprietarii vor primi amenzi cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei

Românul din spatele primului om ajuns pe Lună. Calculele lui Gheorghe Botezatu au stat la baza programelor Apollo

Festivalul Medieval din Suceava riscă să nu mai aibă loc după ce Consiliul Local nu a votat pentru finanţarea acestuia

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite