Clubul în care a fost înjunghiat un tânăr handbalist a fost închis de primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clubul Ranch din Suceava a fost închis din cauza bătăilor pe care "le-a găzduit": Obiectiv de Suceava
Clubul Ranch din Suceava a fost închis din cauza bătăilor pe care "le-a găzduit": Obiectiv de Suceava

Clubul „Ranch" din Suceava, acolo unde în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost înjunghiat un tânăr handbalist în vârstă de 18 ani, va fi închis. Decizia a fost luată de Comisia de Ordine Publică Locală care s-a întrunit marţi la Primăria Suceava. 

"Clubul <Ranch> nu este autorizat, are doar depusă o documentaţie de autorizare incompletă la primărie. Proprietarii au fost atenţionaţi de mai multe ori să obţină toate avizele necesare, dar nu au adus. Prin votul membrilor comisiei, în unanimitate, s-a luat decizia de închidere a clubului până la autorizarea lui", a declarat Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.

Scandal în club la Suceava! Adolescent înjunghiat în gât în timpul unei încăierări UPDATE

Beniamin Mircea Maruseac, un handbalist legitimat la Liceul cu Program Sportiv Suceava, se afla la o masă cu trei prieteni, într-un separeu al localului, alături, la cealaltă masă, aflându-se un alt grup de tineri din comuna Şcheia, de etnie romă, însoţiţi de patru femei. 

La un moment dat, un tânăr de 16 ani, aflat la masă cu victima, ar fi scuipat înspre cei de la masa alăturată, reacţie ce a stârnit furia lui Aurel Munga, de 30 de ani, din Şcheia. Acesta l-a lovit mai întâi pe minorul de 16 ani, iar când Beniamin Maruseac a intervenit pentru a aplana conflictul, a scos un cuţit şi l-a lovit de două ori, o dată în gât şi a doua oară în ureche.

Luni după-amiază, pe numele lui Aurel Munga a fost emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile pentru tentativă de omor.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite