Caz şocant în Suceava. S-a sinucis izbindu-se cu propria maşină într-un camion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina sinucigaşului s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.  Foto: Arhivă Adevărul
Maşina sinucigaşului s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.  Foto: Arhivă Adevărul

Un şofer care a plecat să se sinucidă a fost la un pas să ia pe lumea cealaltă şi un alt şofer, în maşina căruia a intrat cu mare viteză. S-a întâmplat pe o şosea din judeţul Suceava, iar poliţiştii au deschis acum o anchetă.

Caz şocant la Suceava, unde un bărbat în vârstă de 51 de ani s-a sinucis. Cel mai tare frapează modalitatea aleasă de sucevean pentru a-şi pune capăt zilelor.

Bărbatul s-a urcat la volanul propriei maşini, un Ford Ka, şi a ieşit pe drumul judeţean DJ 208A, care leagă localităţile Suceava şi Dolhasca.

Sinucigaşul a accelarat până ce viteza autoturismului a trecut de 100 km/h, iar când în faţă i-a apărut un camion a intrat direct în el. Impactul a fost deosebit de violent, iar Constantin Ichim şi-a atins scopul: a murit pe loc.

Maşina s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, pentru a o desprinde din camion fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Din primele date ale anchetei rezultă că bărbatul avea probleme în căsnicie, iar astăzi s-a certat din nou cu soţia căreia i-a spus că pleacă să-şi pună capăt zilelor. 

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri