Case amenajate cu materiale la ofertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sucevenii caută produsele cu preţuri mici
Sucevenii caută produsele cu preţuri mici

Sute de suceveni fac curăţenie în prag de sărbători. Mulţi profită de faptul că magazinele din Suceava se întrec în promoţii la materialele de construcţii şi amenajări interioare.

Deşi mai este puţin până la Crăciun, sute de suceveni nu mai prididesc cu reparaţiile şi văruitul în casă. Mulţi s-au hotărât să se apuce de curăţenie, după ce au găsit preţuri mult mai mici decât astă vară în magazine.

Cei care doresc să dea cu var în apartament pot cumpăra la promoţie o găleată cu var cu 35 de lei, care în urmă cu o lună costa de două ori mai mult. „Nu am mai dat de cinci ani cu var şi ar fi cazul, mai ales că am găsit promoţie. Vreau să fiu la modă, aşa că o să aleg o nuanţă de orange cu un galben-lămâi“, spune Ioana Adomnicăi,
medic stomatolog.

Mulţi îşi fac stocuri pentru la primăvară

Ofertele nu se rezumă doar la var şi la vopsele. Sucevenii pot cumpăra la preţuri mici şi parchet laminat, gresie sau faianţă. Cel mai ieftin parchet costă 16 lei metrul pătrat şi se găseşte în mai toate magazinele mari din Suceava, precum Baumax, Brico Store şi Dedeman.

Şi preţurile la gresie şi faianţă sunt mai mici faţă de lunile trecute. Astfel, metrul pătrat de faianţă porneşte de la 17 lei, în timp ce gresia se găseşte la ofertă, cu 20 de lei metrul pătrat. „La faianţă avem cel mai bun preţ, doar nouă lei metrul pătrat. Deocamdată avem pe stoc doar pe alb, iar lumea cumpără, în special, pentru baie“, spune Iulian Chelaru, agent vânzări. Fiindcă nu vor să rateze ofertele tentante, mulţi suceveni îşi cumpărpă de pe acum materialele de construcţie, deşi vor amenaja locuinţa abia în primăvara anului viitor.

„Acum îmi fac stocul. Nu vreau să mă complic cu renovări prin casă, însă am prins ocazia şi n-o scap. Pentru aceleaşi materiale, la primăvară am să dau cu câteva sute de lei bune în plus“, afirmă George Mocanu, electrician. Acesta şi-a cumpărat  parchetul, gresia şi faianţa, iar în următoarele zile îşi va cumpăra şi lambriurile.

Plăcile din lemn sau din marmură ajung şi la 13 lei metrul pătrat. Pentru cei care doresc să-şi ridice la vară o casă din temelii l, Sărbătorile de iarnă pot fi ocazia potrivită, deoarece şi la ciment, BCA şi PVC preţurile au scăzut considerabil.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite