CAMPANIE Nu pierdeți mâine povestea dascălului de pe locul V

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei cinci finaliști ai campaniei "Top 5 profesori cu care Suceava se mândrește" au fost aleși. Cititorii site-ului suceava.adevarul.ro vor putea citi povestea dascălului de pe locul V.

Campania derulată de cotidianul „Adevărul" a ajuns la final. Timp de două săptămâni, cititorii au putut să-şi voteze favoriţii pe suceava.adevarul.ro.

Cele mai multe voturi de la cititori au primit Carmen Cheaburu, profesor de contabilitate la Colegiul Economic "Dimitrie Cantemir", Mihail Erhan, profesoară de informatică la Colegiul Naționale „Petru Rareș“, Marian Stoina, profesor de fizică la Școala Generală Nr. 3 Suceava, Călin Baban, profesor de arte plastice la Colegiul de Artă "Ciprian Porumbescu" și Dan Popescu, profesor de matematică la Colegiul Național "Ștefan cel Mare" Suceava.

Cotidianul „Adevărul" va publica poveştile de viaţă ale primilor cinci finalişti. Aceştia au fost desemnaţi în urma unei medii aritmetice a clasamentului făcut de cititori, juriul de specialitate şi de către redacţia „Adevărul". Prima poveste o veți afla mâine, 30 ianuarie numai dacă accesați site-ul suceava.adevarul.ro.

Vezi și:

Dascălii nominalizaţi în campania „Profesorii cu care Suceava se mândreşte“

Profesorii cu care Suceava se mândreşte

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite