Blocaje temporare pe şoseaua de centură a municipiului Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tirurile au stat blocate aproximativ o oră şi jumătate pe şoseaua de centură a municipiului Suceava.    Foto: Sandrinio Neagu
Tirurile au stat blocate aproximativ o oră şi jumătate pe şoseaua de centură a municipiului Suceava.    Foto: Sandrinio Neagu

Ninsorile continuă să dea bătăi de cap autorităţilor din Suceava. După un week-end de coşmar, cu drumuri blocate şi oameni înzăpeziţi, aseară au început din nou ninsorile. Aseară s-au înregistrat deja primele blocaje rutiere, rezolvate de drumari.

Şoseaua de centură a municipiului Suceava a fost blocată din nou aseară, şi asta după numai câteva ore de la începerea ninsorii.

Problemele au apărut în zona localităţii Şcheia, iar şoferii spun că vinovaţi sunt drumarii, care nu au intervenit la timp şi nu au împrăştiat material antiderapant.

„Eu stau aici de o oră, dar nu a trecut nici o sărăriţă. Dacă se dădea cu sare înainte de a începe ninsoarea nu se mai întâmpla să stăm blocaţi, se topea zăpada de pe şosea”, a spus unul dintre şoferii de tir care aştepta intervenţia drumarilor pentru a putea pleca spre destinaţie.

Blocajul a durat aproximativ o oră şi jumătate, perioadă în care s-au adunat peste 20 de tiruri. Tot aseară, din cauza ninsorii în apropiere de Fălticeni s-a produs şi un accident rutier soldat cu moartea unei femei.

Stratul de zăpadă care s-a aşternut de aseară şi până în această dimineaţă măsoară deja 10 centimetri şi continuă să ningă. Totuşi, circulaţia rutieră nu este întreruptă pe nici un drum din judeţul Suceava, iar Aeroportul Salcea este operaţional. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite