Bilet haotic lăsat de mama care şi-a ucis fetele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii care investighează crima din cartierul George Enescu au confirmat faptul că Gabriela Cetin, cea care şi-a ucis fiicele cu un cuţit, a lăsat o scrisoare.

Înainte de a se arunca de la balcon, suceveanca a scris două pagini care sunt pline de idei haotice şi nu se înţelege cui s-a adresat femeia. Tânăra spunea în bilet că îşi iubeşte fetele ca pe ochii din cap şi le aseamănă cu nişte îngeri. De asemenea, Gabriela Cetin (31 de ani) a mai scris că îşi iubeşte soţul şi că acesta este un om bun. Cu toate că anchetatorii au întors biletul de pe o parte pe alta, motivul crimei rămâne încă un mister. Două fraze au ridicat multe semne de întrebare „N-aţi mai venit să vedeţi fetele de mult“ şi “Voi de ce nu mai credeţi în Dumnezeu?“.


Dacă despre soţ vorbeşte impersonal, Gabriela se adresează direct unor persoane care nu pot fi identificate în bilet. Rudele şi vecinii spun că Gabriela Cetin s-ar fi adresat socrilor, care n-au fost niciodată de acord cu mariajul celor doi şi care doreau ca Ozer Cetin să se întoarcă acasă, în Turcia, cu fetele.
„Familia lui este bogată, el este singur la părinţi şi nu au vrut ca el să se căsătorească cu o româncă. Am înţeles că ea le reproşa socrilor că nu-şi iubesc nepoatele“, povesteşte una dintre vecine. Tot în ultima scrisoare, mama face referire la religie şi la Dumnezeu.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite