Bătrână de 80 de ani atacată cu un spray lacrimogen de un tâlhar care i-a furat din casă 60 de lei. Atacatorul a fost trimis în judecată de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrână atacată cu un spray lacrimogen de un tâlhar care i-a furat din casă 60 de lei. FOTO Adevărul
Bătrână atacată cu un spray lacrimogen de un tâlhar care i-a furat din casă 60 de lei. FOTO Adevărul

Un individ a ajutat o bătrână de 80 de ani, din Fălticeni, căreia i-a tăiat mai multe lemne, după care i-a intrat în casă a atacat-o cu spray lacrimogen şi i-a furat 60 de lei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe inculpatul Marius – Petrică Sîrbu pentru infracţiunea de tâlhărie calificată.

Acesta este acuzat că, la data de 23 martie 2018, a pătruns cu forţa în locuinţa unei femei în vârstă de 80 ani din municipiul Fălticeni şi prin acte de violenţă, respectiv pulverizarea unei substanţe iritant – lacrimogene la nivelul ochilor, i-a furat suma de 60 de lei.

Înainte de a o tâlhări pe bătrână, individul a ajutat-o pe femeie şi i-a tăiat lemnele. Atacatorul a pătruns în casa victimei pentru a-i sustrage economiile, însă nu a plecat cu o „pradă” de doar 60 de lei.

Precizăm că trimiterea în judecată şi luarea unei măsuri preventive a unei persoane reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Alte ştiri pe această temă:

Banda „Rolex“ care ataca în Italia, ridicată de carabinieri. Ialomiţenii furau ceasuri de lux

Un bărbat a fost bătut şi jefuit de fiul său. Agresorul i-a luat inelul de aur pentru a-l vinde la o casă de amanet

Doi urmăriţi naţional, identificaţi şi reţinuţi de poliţişti. Au fost condamnaţi definitiv pentru înşelăciune şi tâlhărie


 

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite