Bărbat reținut pentru că transporta pe o platfomă o mașină în care avea ascunse țigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașina și autoutilitara au fost indisponibilizate la sediul Poliției
Mașina și autoutilitara au fost indisponibilizate la sediul Poliției

Dumitru M. a fost prins aseară în trafic prin Milișăuți în timp ce tranporta pe o platformă o mașină ce conținea ascunse aproape 5.000 de pachete de țigări. Bărbatul a fost reținut și va fi prezentat azi în fața intanței cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din Gălănești, le-a spus polițiștilor că nu îl cunoaște pe proprietarul mașinii pe care o transporta pe platformă și avea să se întâlnească cu el în Suceava.

"Cu ocazia controlului efectuat în autoturismul transportat cu platforma, a fost identificat în cotieră un certificat de înmatriculare proprietar fiind o societate comercială din Spătăreşti, iar între scaune, banchetă şi portbagaj  s-au găsit 4.988 de pachete ţigarete,  de provenienţa Republica Moldova în valoare de 24.940 lei, pentru care conducătorul auto nu avea documente de proveniență", a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Polițiștii i-au reţinut și indisponibilizat autoutilitara şi autoturismului, ca mijloace materiale de probă, iar cele 4.988 pachete ţigarete au fost confiscate. Bărbatul a fost reținut și va fi prezentat azi în fața intanței cu propunere de arestare preventivă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite