Aventura unei şoferiţe. Pe contrasens, în giratoriul din cea mai aglomerată zonă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: monitorulsv.ro
FOTO: monitorulsv.ro

Poliţiştii încearcă să identifice o şoferiţă care a pătruns cu maşina pe contrasens, în giratoriul din zona bazarului municipiului Suceava. Femeia riscă să rămână fără permisul de conducere.

O şoferiţă a fost la un pas de a provoca un accident de circulaţie în cea mai aglomerată zonă a municipiului Suceava. 

Femeia a pătruns cu autoturismul pe contrasens, în giratoriul de la bazar. Aspectul le-a dat emoţii celorlalţi participanţi la trafic. 

Un pasager a reuşit să fotografieze maşina. Imaginea a fost publicată de presa locală, iar acum poliţiştii încearcă să o găsească pe şoferiţă.

„Conform legislaţiei rutiere, respectiv OUG 195/2002 republicată, circulaţia pe contrasens sau pe segmente de drum cu acces interzis se sancţionează contravenţional, aplicându-se complementar şi măsura suspendării dreptului de a conduce vehicule. 

Şi în acest caz poliţiştii din cadrul Birului Rutier Suceava efectuează verificări pentru identificarea conducătorului / conducătoarei auto urmând a se stabili întreaga situaţie de fapt şi a se aplica măsurile care se impun”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Vă recomandăm şi:

Scandal într-un spital din Craiova. O asistentă de la Hematologie reclamă că şeful a agresat-o sexual

Institutul pentru Boli Infecţioase din SUA spune că datele furnizate de AstraZeneca privind eficacitatea vaccinului ar fi „incomplete”

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite