Accident grav: motoscuterist lovit mortal de o maşină a ISU Suceava în care se afla şi şeful instituţiei FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe o şosea unde au loc frecvent evenimente rutiere (Foto Arhivă)
Accidentul a avut loc pe o şosea unde au loc frecvent evenimente rutiere (Foto Arhivă)

Autoturismul de teren marca VW Touareg, aparţinând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, a fost implicat în după-amiaza zilei de 1 octombrie într-un grav accident de circulaţie.

Autovehiculul în care se afla şi şeful ISU Suceava, colonelul Ioan Burlui, a lovit un motoscuter, impactul deosebit de violent soldându-se cu moartea bărbatului care se afla pe vehiculul cu două roţi.

Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 14.45, pe Drumul European 85, la ieşirea din Suceava spre Siret, în zona comunei Pătrăuţi.



Din primele date ale anchetei, motoscuteristul nu s-a asigurat înainte de a ieşi pe drumul european şi a apărut brusc în faţa maşinii de teren a ISU Suceava.

Accidentul a avut loc pe o şosea unde au loc frecvent evenimente rutiere

Şoferul de pe VW Touareg nu a mai putut evita coliziunea, iar motoscuteristul a fost aruncat la mai mult de zece metri de locul impactului.

Maşina ISU Suceava a ieşit pe câmpul din apropiere şi a lovit un ciot de copac, avariile produse fiind majore.

Colonelul Ioan Burlui a refuzat să ofere declaraţii pe această temă, dar după câte se pare maşina în care se afla se deplasa spre Siret pentru a participa la o instruire.

În momentul accidentului, VW Touareg nu avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. Ancheta continuă pentru a se stabili cu exactitate motivele tragediei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite