Accident grav în Suceava: un camion plin cu lemne a strivit o dubiţă care circula regulamentar. Un om şi-a pierdut viaţa, altul a fost rănit grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un om a murit şi un altul a fost grav rănit în această dimineaţă în urma unui accident din apropiere de comuna Stroieşti.                   Foto; Sandrinio Neagu
Un om a murit şi un altul a fost grav rănit în această dimineaţă în urma unui accident din apropiere de comuna Stroieşti.                   Foto; Sandrinio Neagu

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă în judeţul Suceava, în apropiere de comuna Stroieşti. Din primele informaţii, un camion încărcat cu lemne a intra în balans şi s-a prăbuşit pe o camionetă din contrasens care circula regulamentar. Şoferul a murit pe loc, o altă persoană fiind grav rănită.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, în apropiere de comuna Stroieşti din judeţul Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Dan Moroşanu, un camion încărcat lemne a intrat in balans, iar toată încărcătura a căzut pe o dubiţă care venea pe sensul opus.

Dubiţa implicată în accident venea dinspre oraşul Suceava, cel mai probabil şoferul autoturismului fiind în timpul serviciului. Camionul plin cu lemne, se deplasa din sensul opus, spre ora;ul Suceava.

”Pompierii au intervenit pe DN 17 între localităţile Stroieşti şi Ilişeşti, la 20 de kilometri de oraşul Suceava, unde a avut loc un accident soldat cu două victime. Şoferul maşinii care transporta îngheţată a murit fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru ca trupul victimei să fie scoasă din maşină. De asemenea, în maşin avariată în urma căderii camionului, se mai afla şi un alt bărbat. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava. Vârsta victimelor este în jur de 35 de ani”, a mai declarat Moroşanu pentru adevarul.ro. 

Traficul este în continuare suspendat în zona accidentului, autorităţile lucrând la eliberarea carosabilului în urma împrăştierii lemnelor din camion.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite