A violat şi ucis o consăteancă, apoi a plecat la muncă în Italia. A fost trimis în judecată după şase ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiul şi soţul femeii ucise
Fiul şi soţul femeii ucise

Anchetatorii suceveni au reuşit să rezolve o crimă după şase ani de investigaţii. 

Fapta s-a petrecut în octombrie 2006, iar bărbatul trimis acum în judecată pentru comiterea infracţiunii de viol urmat de moartea victimei a făcut parte din rândul suspecţilor încă de la începutul cercetărilor. Nicuşor Cârdei, zis şi „Rubin", în vârstă de 30 de ani, a încercat să se sustragă cercetărilor, dar în final şi-a recunoscut fapta, oferindu-le anchetatorilor chiar şi amănunte despre modul în care a violat-o şi ucis-o pe Maria Galan, o consăteancă în vârstă de 56 de ani, din Bilca.

Execuţie mafiotă la Siret: mamă şi fiică împuşcate în cap de un rachet ucrainean

Iniţial, „Rubin" s-a prezentat la audieri mort de beat şi anchetatorii nu au putut afla nimic de la el, iar mai apoi a plecat la muncă în Italia, de unde s-a întors în decembrie 2011. A fost audiat din nou, iar în două rânduri a ajuns şi la detectorul de minciuni, unde a picat testul.

Bărbat omorât în plină stradă în localitatea suceveană Berchişeşti

Fapta s-a petrecut pe 10 octombrie 2006, când Nicuşor Cârdei se deplasa spre propria casă, după ce băuse zdravăn alături de un consătean. Pe drum a observat-o pe Maria Galan, care mergea să-şi întâmpine fata care venea de la serviciu dintr-un sat vecin. Agresorul a ajuns lângă femeie şi a încercat să întreţină cu ea raporturi sexuale. A întâmpinat rezistenţă şi a început s-o lovească cu cruzime pe Maria Galan.

Dubla crimă de la Siret, reconstituită

A târât-o în apropierea unei liziere, unde a violat-o cu sălbăticie, în tot acest timp continuând s-o lovească cu pumnii. După ce şi-a satisfăcut poftele carnale, „Rubin" a observat că femeia murise. A decis să ascundă cadavrul, şi l-a târât lângă un pârâu, la 100 de metri de stradă, unde a omorât-o. Aici a fost descoperită chiar de unul din cei şapte copii, care a anunţat poliţia.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite