56.900 pachete de țigări, descoperite de poliţiştii suceveni într-o şură din Straja

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei acţiuni organizate pe linia combaterii contrabandei cu tutun, s-a descins ieri într-o locuinţă din Straja, unde au fost descoperite 114 baxuri de ţigări. De asemenea, au fost ridicate mai multe „hamuri“ folosite la transportul coletelor cu țigări peste fâşia verde.  

În cadrul unei acţiuni organizate de Poliţia Rădăuţi împreună cu poliţişti din cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale, pe linia combaterii activităţilor ilegale cu produse din tutun, s-a descins ieri într-un imobil de pe raza comunei Straja. Agenţii de poliţie au descoperit în șura anexă a locuinței 114 baxuri ambalate cu folie neagră tip sac menajer.

Procedându-se la verificarea conținutului acestor colete, s-a constatat că în interior erau ambalate țigări pe care erau aplicate banderole fiscale emise de autoritățile din Republica Moldova. Toate coletele, respectiv un număr de 114,  au fost ridicate și transportate la sediul Poliției Municipiului Rădăuți în vederea inventarierii și examinării criminalistice“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

De asemenea, au fost ridicate mai multe „hamuri“ folosite la transportul coletelor cu țigări peste fâşia verde. După inventariere, a rezultat că în şura respectivă se aflau 56.900 pachete de țigări, în valoare totală de circa 512.000 lei.

Potrivit anchetatorilor, în cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite