Un minor, în vârstă de 10 ani, prins la volan de poliţişti în Ţăndărei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minorul a fost prins în trafic FOTO IPJ Ialomiţa
Minorul a fost prins în trafic FOTO IPJ Ialomiţa

Un minor din Ţăndărei a fost prins la volan de poliţişti, după ce tatăl său i-a încredinţat maşina şi au plecat amândoi la plimbare. Copilul, în vârstă de 10 ani, a fost prins la volan, iar tatăl său, în vârstă de 29 de ani, pe locul pasagerului din dreapta.

Poliţiştii din  Ţăndărei au observat în trafic, duminică, 26 aprilie, un autovehicul, la volanul căruia se afla un minor.

Conform IPJ Ialomiţa, conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui minor în vârstă de 10 ani, din oraşul Ţăndărei, iar pe scaunul din dreapta a fost identificat tatăl acestuia, un bărbat 29 de ani, care i-a încredinţat autovehiculul fiului său, pentru a-l conduce. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere. Tatăl minorului a fost, de asemenea, sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite