Un jandarm din judeţul Ialomiţa, confirmat cu coronavirus. În unitate s-au luat măsuri pentru dezinfecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Militarul se afla deja în izolare la domiciliu FOTO DIGI
Militarul se afla deja în izolare la domiciliu FOTO DIGI

Un jandarm din judeţul Ialomiţa a fost confirmat cu noul coronavirus. El era izolat la domiciliu după ce un coleg a anunţat că mama sa este infectată.

Un jandarm de la Detaşamentul Mobil din Ialomiţa a fost confirmat cu coronavirus, el fiind în izolare la domiciliu după ce un coleg al său a anunţat că mama sa este infectată. În unitate s-au luat măsuri pentru dezinfecţie.

  Prefectura Ialomiţa a precizat, marţi, după apariţia în spaţiul public a unor informaţii privind depistarea a doi jandarmi ca fiind infectaţi cu COVID-19, că un subofiţer din cadrul Detaşamentului Mobil a raportat cu celeritate despre faptul că mama sa a primit rezultatul pozitiv pentru infectarea cu SARS CoV2.

"La nivelul unităţii au fost luate, de urgenţă, toate măsurile necesare pentru izolarea atât a jandarmului în cauză, cât şi a celor cu care a intrat în contact în ultimele 96 de ore (patru zile), conform procedurii anchetei epidemiologice", arată sursa citată. Totodată, unul din colegii aflaţi în izolare la domiciliu a avut simptome specifice, iar în urma testului, acesta a fost declarat pozitiv pentru COVID-19. De asemenea, la nivelul unităţii au fost luate măsuri de igienizare şi dezinfecţie preventive.

Conform DSP Ialomiţa, în 7 aprilie în judeţ sunt 428 de persoane în carantină, 1.412 sunt autoizolate şi monitorizate la domiciliu. Totodate, 73 de persoane au fost confirmate cu coronavirus, şase fiind vindecate. Tot marţi aufost anunţate 65 de cazuri de îmbolnăvirea cu COVID-19.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite