Un bărbat violent şi-a ameninţat soţia cu incendierea. Ce a păţit agresorul

0
0
Bărbatul a ameninţat cu incendierea casei FOTO Shutterstock
Bărbatul a ameninţat cu incendierea casei FOTO Shutterstock

Un bărbat de 53 de ani din Feteşti şi-a ameninţat soţia cu incendierea, după ce a stropit pereţii locuinţei cu motorină, în acest caz fiind emis ordin de protecţie împotriva bărbatului, care va fi cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare, a anunţat IPJ Ialomiţa.

Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată, joi noapte, de o femeie în vârstă de 53 ani, cu privire la faptul că a fost ameninţată de soţ.

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că între cei doi soţi a izbucnit un conflict spontan la domiciliul din municipiul Feteşti, în urma căruia bărbatul în vârstă de 53 de ani ar fi stropit pereţii locuinţei cu un lichid cu miros specific de motorină şi ar fi ameninţat-o cu moartea şi cu incendierea pe soţia sa.

Cu ocazia intervenţiei s-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, conform prevederilor Legii 217/2003, constatându-se că există risc iminent, iar victima a declarat că solicită emiterea unui ordin de protecţie, având în vedere comportamentul agresiv al soţului", potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Ialomiţa.

În acest caz s-a emis ordin de protecţie provizoriu, bărbatul luând la cunoştinţă despre măsurile dispuse şi părăsind locuinţa. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare.

Vă recomandă să citiţi şi:

Atac cu un dispozitiv explozibil asupra unei gospodării din judeţul Suceava. Prima ipoteză: răfuială între interlopi

Evadatul din Găeşti, de negăsit. Luna viitoare putea obţine liberarea condiţionată. „De la 15 ani face puşcărie“

Mai multe - Slobozia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite