Un bărbat care a încercat să mituiască un poliţist, cercetat sub control judiciar. Suspectul a fost prins băut la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a fost prins sub influenţa băuturilor alcoolice a încercat să mituiască un poliţist. Bărbatul este cercetat sub control judiciar, după ce joi, 12 martie, a fost prins în flagrant când oferea 400 de lei pentru a nu i se întocmi dosar penal.

Joi, 12 martie, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, au constatat infracţiunea flagrantă de dare de mită săvârşită de către o persoană care a fost depistată în trafic de către un agent de poliţie, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

În fapt, în aceeaşi zi, în jurul orei 13.00, Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa a fost sesizat de un agent de poliţie, şeful Postului de Poliţie Dridu, cu privire la faptul că un bărbat i-a remis suma de 400 lei pentru a nu-i întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, constatată cu ocazia opririi în trafic.

Imediat a fost sesizată unitatea de parchet competentă şi a fost constituită echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului şi a constatat săvârşirea infracţiunii flagrante. Cu această ocazie a fost ridicată suma de bani şi alte probe utile cercetărilor.  Faţă de suspect, procurorul a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru cercetări privind săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite