Un bărbat a murit la scurt timp după ce a fost consultat la spital. Procurorii au deschis o anchetă în acest caz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: adevarul.ro
FOTO: adevarul.ro

Un bărbat din Slobozia a murit noaptea trecută la scurt timp după ce s-a întors de la un consult medical, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Omul acuza că are un os de peşte în gât.

Din primele informaţii, bărbatul s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia acuzând faptul că are un os de peste în gât, de două zile. El a fost repartizat către secţia de ORL. Acolo câteva asistente, care i-au oferit un examen medical sumar, i-au explicat că trebuie să revină a doua zi (marţi 2 august ) pentru a fi consultat amănunţit de medicul specialist al secţiei. 

Bărbatul n-a mai apucat însă să fie văzut de specialist, pentru că la scurt timp după ce a părăsit holurile unităţii medicale a decedat. El a fost găsit fără suflare în scara blocului în care locuia, de către soţie. Femeia a sunat la 112, însă medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el. 

Pe fir au intrat şi poliţiştii care au deschis o anchetă pentru a elucida motivele pentru care bărbatul şi-a pierdut viaţa. 

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite