Trei bărbaţi, suspecţi într-un dosar de agresiune, plasaţi sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei au fost reţinuâi de poliţişti pentru 24 de ore FOTO Adevărul
Cei trei au fost reţinuâi de poliţişti pentru 24 de ore FOTO Adevărul

Poliţiştii ialomiţeni au identificat şi reţinut pentru 24 de ore trei persoane bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloşeşti pe care l-ar fi lovit. Instanţa de judecată a decis plasarea acestora sub control judiciar.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au probat activitatea infracţională a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 31 de ani, din localităţile Griviţa şi Borduşani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Poliţiştii spun că în noaptea de 25 spre 26 iunie, suspecţii ar fi pătruns în curtea unui bărbat, de 31 de ani, din localitatea Miloşeşti, şi l-ar fi agresat.

În data de 10 august, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia cu propunerea luării unei măsuri preventive, fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Vă mai recomandăm şi:

Ordin de protecţie pe numele unui bărbat care şi-a bătut soţia de 8 Martie

Ordin de protecţie provizoriu emis pe numele unui bărbat agresiv

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite