Transport ilegal de cartofi, confiscat de poliţişti. Constănţeanul care vindea legume fără acte a fost amendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa a fost confiscată de oamenii legii FOTO Adevărul
Marfa a fost confiscată de oamenii legii FOTO Adevărul

Un bărbat din judeţul Constanţa, care vindea fără acte aproximativ o tonă de cartofi, a fost amendat de poliţiştii ialomiţeni, iar marfa  confiscată. Comerciantul a fost descoperit  de poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean Transporturi Ialomiţa, în timp ce încerca să comercializeze aproape o tonă de legume.


În timpul unei razii pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi respectarea regulilor de convieţuire socială, oamenilor legii le-a picat în plasă un vânzător ambulant.

Bărbatul de 39 de ani, din judeţul Constanţa, încerca să comercializeze cantitatea de 810 kg cartofi, fără a deţine documente legale. „Faţă de persoana depistată a fost luată măsura sancţionării contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, întreaga cantitate de legume fiind ridicată în vederea confiscării”, se arată într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.
 

Vă recomandăm şi:

19 descinderi la membrii unei grupări specializate în furturi şi fapte de corupţie

Descinderi. Tone de îngrăşăminte chimice şi produse petroliere, confiscate de poliţiştii de la Transporturi

Ce au găsit poliţiştii la cele 54 de percheziţii. Instalaţie artizanală pentru contrafacerea alcoolului şi maşini de lux folosite la comiterea infracţiunilor

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite