Trafic blocat pe DN2, în localitatea Ciocârlia, din cauza unui accident soldat cu un mort și doi răniți FOTO

0
Publicat:

Traficul rutier este blocat vineri dimineață pe DN2, în localitatea Ciocârlia, din cauza unui accident rutier grav. Un bărbat și-a pierdut viața, iar alți doi au fost răniți după coliziunea dintre două camioane și un autoturism.

Accident grav produs pe DN2 Sursă foto: CNAIR
Accident grav produs pe DN2 Sursă foto: CNAIR

 Pe DN2 Bucureşti - Buzău, între localităţile Urziceni şi Cotorca, traficul este restricționat din cauza unui accident care a avut loc vineri dimineață.

Pe DN 2 Bucureşti-Buzău, între Urziceni şi Cotorca, judeţul Ialomiţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autocamioane şi un autoturism”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Circulaţia rutieră este blocată, valorile de trafic fiind în creştere.

Accident soldat cu un mort pe DN2 Sursă foto: CNAIR
Accident soldat cu un mort pe DN2 Sursă foto: CNAIR

În urma impactului, a fost rănit şoferul autoturismului, care a fost găsit inconştient de salvatori. Cu toate eforturile depuse, victima nu a mai putut fi salvată, decedând la scurt timp de la impactul violent.

Patru echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit la accidentul rutier, în care au fost implicate două camioane și un autoturism, în localitatea Ciocârlia.

Șoferul autoturismului a murit la scurt timp după impact Sursă foto:CNAIR
Șoferul autoturismului a murit la scurt timp după impact Sursă foto:CNAIR

"La locul solicitării au fost alocate de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al SAJ Ialomița.

În urma impactului au rezultat trei victime: două conștiente, cooperante și neîncarcerate și una inconștientă și încarcerată. Persoana inconștientă ( bărbat cu vârsta de aproximativ 42 de ani) a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, aceasta nu a răspuns, fiind declarat decesul.

Două camioane, implicate în impact Sursă foto: CNAIR
Două camioane, implicate în impact Sursă foto: CNAIR

Persoanele conștiente au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul acestora la unitatea spitalicească", a precizat slt. Georgeta Popescu, purtator de cuvânt ISU Ialomița

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite