Topul bărbaţilor ocoliţi de frumuseţe, dar ajunşi celebri, bogaţi şi cu mii de admiratoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi frumuseţea nu a fost principalul atu lor, au reuşit totuşi să atragă atenţia şi să se facă remarcaţi. Staruri de cinema, muzicieni consacraţi şi sportivi controversaţi se numără pe lista celor mai urâţi bărbaţi din lume, dar celebri.

Ca să fii remarcat nu ai nevoie de un aspect fizic de invidiat. Dacă ne uităm pe lista bărbaţilor care au devenit celebri, deşi bârfele îi declară foarte urâţi, putem să credem faptul că frumuseţea nu este cel mai important atu atunci când vine vorba despre succes.

Mick Jagger, muzicianul adorat de Brigitte Bardot

Celebrul Mick Jagger nu a fost înzestrat de la natură cu un fizic de invidiat. Cu toate acestea, el a fost considerat unul dintre cei mai buni muzicieni în anii 1980. Lipsa aspectului fizic nu le-a împiedicat nici pe frumoasele Brigitte Bardot, Carla Bruni, Jane Seymour sau Minnie Driver să-i cadă în braţe. Deşi considerat urât, Mick Jagger a fost căsătorit timp de 20 de ani cu topmodelul Jerry Hall. 

image

Mick Jagger FOTO: Shutterstock.com

Cel mai urât bine plătit fotbalist din lume

Renumit pe plan sportiv, Ronaldinho ocupă şi el un loc în topul celor mai urâţi bărbaţi din lume, dar celebri. Sportivul ale cărui trăsături fizice nu se încadrează în tipare la capitolul frumuseţe, este însă cel mai bine plătit fotbalist din lume. Fizicul său mai puţin plăcut i-a adus totuşi porecla de „Dinţosul”. 

image

Ronalidhino FOTO: Shutterstock.com

Bogat, dar urât 

Starul american de hip-hop Jay – Z a fost considerat de majoritatea tabloidelor din SUA drept un bărbat urât. Cu toate acestea, a reuşit să-i fure inima frumoasei Beyonce Knowles şi să facă din muzică o impresionată avere de 150 milioane de dolari, scriu aceleaşi tabloide. 

Uraţi dar cu succes la public 

Topul bărbaţilor urâţi, dar excentrici este completat de alţi doi cântăreţi. Este vorba despre Seal şi Marc Anthoy.  Chiar dacă fizicul nu i-a ajutat prea mult, ambii cântăreţi au reuşit să facă vâlvă la Hollywood fiind în permanenţă vânaţi de actriţe sau fotomodele. Mai mult, melodiile care i-au consacrat le-au adus în câteva milioane bune de dolari şi de fani. 

image

Marck Anthony FOTO: Shutterstock.com

Candidat la preşedenţie, printre bărbaţii urâţi

Intrat în cursa electorală pentru fotoliul de la Casa Albă, Donal Trump întregeşte tabloul bărbaţilor celebri, dar pe care frumuseţea i-a ocolit. El a fost subiectul a numeroase pamflete apărute în presa americană, din cauza bretonului său hidos. Cu toate acestea, a reuşit să strângă o avere de peste 3 miliarde de dolari şi să se iubească cu tenisemna Gabriela Sabatini sau excentrica Carla Bruni. 

image

Donald Trump FOTO: Shutterstock.com

Urât, dar premiat cu Oscar 

Actorul din celebrul film „Pianistul” Adrien Brody a fost considerat urât din cauza nasului prea mare şi a staturii sale extrem de firave. Cu toate acestea, rolul principal din filmul denumit mai sus i-a adus în anul 2003 un premiu Oscar la categoria „cel mai bun actor”. 

image

Adrien Brody FOTO: Variety.com

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite