Tânărul mort apărându-şi prietena într-un autobuz din Constanţa. După 9 zile, autorităţile n-au habar cine este agresorul care l-a atacat în mijlocul zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Băicoianu FOTO: Facebook.com/Valentin Băicoianu
Valentin Băicoianu FOTO: Facebook.com/Valentin Băicoianu

La aproape o săptămână şi jumătate de la agresiunea comisă în Constanţa asupra unui tânăr din Slobozia, procurorii şi poliţiştii nu au reuşit să-l identifice pe bărbatul care l-a lovit într-un autobuz, provocându-i moartea.

Valentin Băicoianu, un tânăr de 32 de ani din Slobozia, a plecat în urmă cu 9 zile la Constanţa, împreună cu iubita şi o altă prietenă, pentru a participa la Festivalul Neversea. Luni, 10 iulie, în jurul orei 9.00, într-un autobuz din Constanţa, tânărul a avut o altercaţie cu un bărbat care i-a şicanat prietenele. 

Valentin a încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul pe care l-a rugat să se calmeze l-a lovit cu un pumn în faţă. Tânărul s-a dezechilibrat şi a căzut din autobuz, lovindu-se cu capul de bordură. El a fost transportat de urgenţă la spitalul din Constanţa, ulterior fiind transportat la o unitate medicală din Bucureşti. Marţi, 18 iulie, după mai multe zile de comă, medicii bucureşteni au anunţat decesul lui Valentin Băicoianu. 

Autorul, greu de prins

La mai mult de o săptămână de la altercaţia petrecută la malul mării, organele judiciare din Constanţa n-au reuşit să-l prindă pe bărbatul care l-a agresat pe tânărul din Slobozia. Cazul se află în subordinea directă a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa care fac cercetări in rem într-un dosar ce vizează infracţiunea de lovituri cauzatoare de moarte. „Cercetările sunt în plină desfăşurare, autorul nu a fost încă identificat” susţine procurorul Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite