Şofer rănit pe DN1D. Maşina pe care o conducea s-a izbit de o autoutilitară oprită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul autoturismului a fost rănit în coliziune FOTO IPJ Ialomiţa
Şoferul autoturismului a fost rănit în coliziune FOTO IPJ Ialomiţa

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost rănit luni dimineaţă, 31 ianuarie, în jurul orei 10.00, în afara localităţii JIlavele, după ce a intrat în coliziune cu o autoutilitară staţionată pe marginea drumului.

Poliţiştii ialomiţeni au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Luni dimineaţă, în jurul orei 10.00, pe DN 1D în afara localităţii Jilavele s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că victima, din judeţul Dâmboviţa conducea un autoturism pe DN1D. 

Din cauze încă necunoscute, maşina a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce se afla oprită pe marginea drumului. 

În urma impactului, şoferul de 67 de ani a fost rănit, fiind transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.  Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.  

Vă recomandăm să citiţi şi:

Aşteptând mutarea lui Putin într-un război fals asupra Ucrainei: cum a reuşit liderul de la Kremlin să mobilizeze NATO, SUA şi Europa

ANALIZĂ Cele mai mari temeri ale Occidentului în criză ruso-ucraineană

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite