Şofer băut şi fără permis, la volanul unei maşini radiate din circulaţie în 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost prins în timpul unui control de rutină FOTO Adevărul
Şoferul a fost prins în timpul unui control de rutină FOTO Adevărul

Sub influenţa băuturilor alcoolice la volanul unui autoturism radiat din circulaţie şi cu plăcuţe de înmatriculare false. Pentru cele 3 infracţiuni la regimul rutier, la care se adaugă şi refuzul de la prelevarea probelor de sânge, este cercetat un bărbat din localitatea Scânteia depistat seara trecută în flagrant.

La data de 26, în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Griviţa au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani.

Urmare a solicitării documentelor personale şi ale autovehiculului, şoferul a menţionat faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt constatat ulterior în bazele de date.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul este radiat din circulaţie din anul 2019, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare aparţin altui autoturism.

În timpul verificărilor, conducătorul auto emana halena alcoolică, fiind testat cu aparatul Drager ce a indicat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere valoare indicată de aparatul alcoolscop, bărbatului i s-a solicitat să meargă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru recoltare de probe biologice, însă acesta a refuzat prelevarea mostrelor. 

 În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea şi punerea în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat  şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Vă mai recomandăm şi:

Reportaj. Ce nu s-a văzut la TV la prezentarea PNRR din Parlament: politicieni fără mască, săgeţi către rivalii politici şi un plan care încă lipseşte

Emil Boc, pledoarie pentru regionalizare şi modificarea Constituţiei. „S-ar distruge un sistem clientelar vechi de 55 de ani”

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite