Slobozia: Sergiu Băhăian a intrat din nou la carceră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controversatul om de afaceri, acuzat de instigare la omor şi săvârşirea de infraţiuni economice şi închis la Slobozia, este acum la executarea celei de-a doua pedeapse de izolare, pedeapsă primită după ce, la începutul săptămânii trecute, Băhăian a fost depistat pentru a treia oară cu telefoane mobile în celulă.

Mafiotul a executat prima astfel de pedeapsă, care presupune o izolare de cinci zile, săptămâna trecută, iar pe a doua o va termina în acest week-end. „Într-adevăr, Băhăian avea de executat o carceră, însă erau mai multe sancţiuni de acest fel şi trebuia să aştepte mai mult timp. După ce am depistat din nou un telefon în celulă, l-am băgat la izolare în regim prioritar“, a declarat pentru Adevărul de Seară, comisarul şef Gabriel Rusu, directorul adjunct al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Slobozia.

Gardienii penitenciarului l-au prins pe Băhăian şi altă dată cu telefoane mobile. În noiembrie, sub salteaua omului de afaceri au fost găsite două telefoane cu acces la internet, de pe care deţinutul avea acces la Internet. În apărarea sa, Băhăian le-a spus gardienilor că nu el îşi actualiza paginile de pe reţelele de socializare, ci prietena sa.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite