Slobozia: Romeo Soare - mijlocaşul de aur al Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Zenga“, aşa cum îi spun prietenii, şi-a dedicat întreaga copilărie fotbalului. Acum, este căpitanul echipei locale de fotbal, Unirea Slobozia.

Romeo s-a apucat de fotbal de la vârsta de şapte ani, când îşi dorea să ajungă portar. L-a idolatrizat pe celebrul portar al lui Internazionale Milano şi al naţionalei Italiei, Walter Zenga, iar trei ani mai târziu s-a răzgândit şi a devenit jucător de câmp. Primii paşi pe terenul de fotbal i-a făcut ca junior la Olimpia, în 1991. Simpatia sale pentru portarul Italian i-a adus lui Romeo apelativul de „Zenga“, pe care îl păstrează şi astăzi.

Tradiţie de familie

Romeo Soare este un împătimit al sportului rege şi nu pierde nicio ocazie de a-şi demonstra talentul. Chiar dacă nu este echipat sau dacă are o altă treabă, Zenga îşi rupe zece minute din timp, pentru a juca o partidă scurtă de fotbal. „De copil mi-a plăcut fotbalul, este o pasiune pentru mine. Eu prin fotbal respir şi tot prin fotbal mă şi relaxez“, spune Romeo. A moştenit pasiunea pentru sport de la tatăl său, Dumitru Soare, care a fost portar la Unirea Slobozia mai bine de un deceniu.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite