Slobozia: Patru centre de casare autorizate în judeţul Ialomiţa pentru Rabla 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în 2010 peste 2.300 de ialomiţeni şi-au casat maşinile mai vechi de 10 ani, cei care au ratat această ocazie anul trecut o pot face în acest an, în aceleaşi condiţii. În Ialomiţa, vă puteţi casa rabla la centrele din Urziceni, Feteşti, Slobozia şi Gheorghe Doja.

În acest an, se pot casa şi maşinile cu an de fabricaţie 2001, ceea ce nu poate decât să îi bucure atât pe proprietari, cât şi pe dealeri. Persoanele fizice trebuie să se prezinte la casat cu: actul de identitate, certificatul de înmatriculare, cartea de identitate a autovehiculului - în original. După verificarea tuturor documentelor şi a stării autovehiculului prezentat pentru casare, colectorul eliberează proprietarului certificatul de distrugere a autovehiculului uzat, împreună cu tichetul valoric. Cei care sunt interesaţi de achiziţionarea unei maşini noi prin programul Rabla pot prezenta până la trei tichete Remat, cu valoarea de 3.800 de lei fiecare.

Anul trecut, mai bine de 2.300 de ialomiţeni şi-au casat rablele, participând consistent la profiturile dealerilor auto din zonă. În zonele urbane, tichetele au fost epuizate în câteva zile, iar oamenii s-au înscris permanent pe liste de aşteptare pentru a-şi preda maşinile, în timp ce în mediul rural era reversul medaliei. Majoritatea maşinilor cumpărate prin programul Rabla 2010 au fost achiziţionate cu banii jos.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite