Slobozia: O serie suplimentară de vouchere pentru „Rabla“ ajunge în Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de rable din judeţ îşi aşteaptă rândul la Remat pentru a fi casate.

Veşti bune pentru şoferii ialomiţeni supăraţi că nu au mai prins tichete pentru a îşi casa rabla. O serie suplimentară de vouchere va ajunge săptămâna aceasta în judeţ, iar oamenii aşteaptă deja cu sufletul la gură distribuirea în teritoriu a acestora.

„Aştept să vină voucherele şi imi casez şi eu Dacia. Am mai luat un tichet de la cineva, iar acum trebuie să ma hotărăsc asupra mărcii pe care urmează să o conduc de acum încolo“, spune Nicolae Pandele, un instalator în vârstă de 35 de ani.

Săptămâna asta, vouchere suplimentare

Reprezentanţii centrelor de colectare spun că ar avea nevoie de cel puţin 400 de vouchere pentru a onora listele de aşteptare ale ialomiţenilor care vor să-şi cumpere o maşină nouă. Cei patru colectori autorizaţi din judeţul nostru care participă  la programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional au casat până în prezent peste 1.200 de autoturisme vechi.

„Dacă ar mai fi încă 1.200 de tichete, sunt convins că le-am epuiza în prima săptămână. E mult până se duce vestea că au venit din nou vouchere, pentru că rable găseşti pe toate drumurile“, a declarat Alexandru Gogoţ ,reprezentantul centrului de casare din Gheorghe Doja.

 „Am o skoda din ’70 în faţa blocului. Săptămâna asta o duc la remorcă şi o predau în schimbul acelui tichet“, spune şi Arion Constantin, un pensionar de 55 de ani, din Slobozia.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite