Slobozia: Ion „Terra“ Tămârjan acuză masoneria pentru scandalul sexual (II)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Terra Tămârjan, acuzat de trafic de persoane, alături de Relu Costan, Radu Nicola şi Gabriel Voicu în dosarul „Sexgate pentru VIP-uri şi politicieni“ rupe tăcerea. În exclusivitate pentru Adevărul de Seară Slobozia, Tămârjan susţine că în spatele acestui scandal stă, de fapt, o luptă internă în rândul masonilor din România.

În înregistrările procurorilor DIICOT, apare și numele lui Viorel Cataramă, care îl leagă de Alina Albață, din Călărași, una din colaboratoarele Agenției Star Models.

„Tămârjan: Acum, după Alina umblă foarte puternic domnu Cataramă
Mavrocordat: În fine, treaba lor, nici nu e subiect pentrut mine...alt looser Cataramă ăsta.
Tămârjan: da
Mavrocordat: Vrei telefonul lui?...ți-l dau, dacă vrei să le faci un bine.............îl știu pe umflat, mare libidinos“

Cu toate că înregistrările conversațiilor celor doi arată că Ion Tămârjan îi dădea lui Alexandru Mavrocordat numere de telefon sau ID-uri de messenger ale unor manechine din Agenția Star Models, Terra susţine că fostul consul le contacta pe fete prin intermediul lui Nelu Mirea. „Legăturile lui Mavrocordat cu Mioara Țiței, Mioara Olaru sau Camelia Pâslaru s-au derulat cu ajutorul lui Nelu Mirea. Din înregistrările DIICOT, reiese clar acest lucru“, spune Ion „Terra“ Tămârjan.



Spune că nu și-a forțat modelele

Deși unele din fostele modele ale Agenției Star Models îl acuză pe Terra că le-ar fi sechestrat și obligat să se prostitueze, Ion Tămârjan spune că nu practicat astfel de metode, așa cum au făcut câțiva colegi de breaslă de-ai lui. „La tribunal, în fața judecătorului, Camelia Pâslaru a declarat că Nelu Mirea, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Modele, a sechestrat-o la Monte Carlo, în anul 2006, dar judecătorul nu a luat în calcul această declarație. Păi cum?...eu sunt acuzat că am făcut presiuni, deși ea nu spune acest lucru, iar unul care chiar a făcut așa ceva este scăpat basma curată?“, spune Ion Tămârjan.

Terra susţine că el a fost implicat în acest scandal pentru că devenise un concurent puternic pentru Nelu Mirea, pe piața de modelling din România. „Aveam foarte multe prezentări, evenimente, mă cunoșteam cu multă lume, iar Nelu Mirea a vrut să scape de mine și mi-a înscenat acest scandal. El conduce practic gruparea masonică din care face parte și Mavrocordat. E o cruciadă internă dusă împotriva lui Robert Negoiță, prin mine“, spune Ion Tămârjan.

image



Apare numele lui Victor Ponta

În luna august 2009, părinții Cristinei Stan, din Cernavodă, manechin al Agenției Star Models, au depus o plângere la Poliția sectorului 3, din București, împotriva lui Terra, pentru vătămare corporală. Plângerea a fost retrasă câteva luni mai târziu, iar în discuția lui Ion Tămârjan și Alexandru Mavrocordat, pe messenger, apare și numele președintelui PSD Victor Ponta.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite