Razie cu forţe mărite la Ţăndărei. 123 de persoane au fost amprentate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
slobozia razie

Peste o sută de poliţişti şi jandarmi au descins ieri la Ţăndărei într-o razie de amploare pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. 131de oameni ai legii au amprentat 123 de persoane. O aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne a survolat zona pe tot parcursul acţiunii.

Poliţia a aplicat 68 de amenzi pentru încălcarea normelor rutiere, precum şi pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. 

La data de 14 iulie, 97 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale, precum şi 34 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa, au desfăşurat o acţiune de amploare pe raza oraşului Ţăndărei, în vederea prevenirii infracţionalităţii stradale, riscului rutier precum şi respectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

slobozia razie

123 de locuitori ai oraşului Ţăndărei au fost amprentaţi şi fotografiaţi, fiind verificate şi legitimate în total 277 de persoane. Pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat 68 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 33.800 de lei.

slobozia razie

În scopul reducerii riscului rutier, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au folosit aparatura de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, inclusiv dispozitivele TruCam.

slobozia razie

Pentru încălcarea normelor rutiere au fost amendaţi 43 de participanţi la traficul rutier, verificate 176 de autoturisme, fiind reţinute 4 permise de conducere şi retrase 10 certificate de înmatriculare.

Vă mai recomandăm şi:

Amenzi în valoare de peste 350.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultimele 7 zile

Accident cumplit pe A2. A murit după ce a intrat violent cu maşina într-un parapet

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite