Premieră cinematografică la Slobozia. Filmul „Domestic“ rulează pe marele ecran

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Domestic“, un film despre oameni şi animale FOTO: adevarul.ro
„Domestic“, un film despre oameni şi animale FOTO: adevarul.ro

După marile premiere cinematografice româneşti, „După dealuri“ şi „Poziţia copilului“, o nouă creaţie a regizorilor români va fi proiectată la Slobozia. Este vorba despre filmul „Domestic“, regizat de Adrian Sitaru.

După filmele „Pescuit sportiv“ şi „Din dragoste cu cele mai bune intenţii“, regizorul hunedorean Adrian Sitaru revine în sălile de cinema cu o nouă producţie.

Este vorba despre filmul „Domestic“, care prezintă oameni obişnuiţi şi animalele lor de companie. Un iepure, o găină, o pisică, un porumbel şi un căţel trec prin viaţa oamenilor  şi le influenţează existenţa.

Este cea de-a treia producţie cinematografică românească cu multe referinţe pozitive venite din partea criticilor de film, ce va rula şi la Slobozia.

Filmul va fi proiectat la Casa de Cultură a Municipiului Slobozia, fostul cinema Galax, în această seară, de la ora 19.00. Preţul unui bilet este de 5 lei. Surprizele nu se opresc aici.

Prezenţi în sală alături de spectatori, vor fi şi regizorul Adrian Sitaru, împreună cu actorul Adrian Titieni, unul dintre protagoniştii producţiei. Cei doi vor încerca să interacţioneze cu publicul şi să afle impresii de la cei prezenţi cu privire la film.
 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite