Plan roşu de intervenţie în Ialomiţa, unde patru maşini au fost implicate într-un accident rutier. O persoană a murit, alte 14 sunt rănite VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie în care sunt implicate patru autoturisme s-a produs, duminică, în judeţul Ialoomiţa, autorităţile activând Planul Roşu de intervenţie. Din primele informaţii, în maşini erau 15 persoane, şapte fiind încarcerate.

UPDATE 22.25  Unsprezece din cei 14 răniţi în accidentul produs pe DN 2, la Urziceni, au fost aduşi la spitale din Capitală, a declarat, duminică seară, pentru News.ro secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Raed Arafat.

Arafat a spus că ceilalţi trei răniţi au rămas internaţi la Spitalul Urziceni.

Cele mai multe dintre victime - 6 - se află la Spitalul Floreasca. Unul dintre răniţi, care a fost adus la unitatea medicală cu elicopterul SMURD, este în stare gravă, potrivit medicilor. Celelalte cinci persoane rănite sunt în stare stabilă, având diverse traumatisme.

Ceilalţi cinci răniţi aduşi în Capitală sunt internaţi la spitalele Sfântul Pantelimon şi Colentina.

UPDATE 17.30 Cinci dintre victimele accidentului produs pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, sunt aduse la spitale din Bucureşti, una dintre ele - o femeie aflată în stare gravă, fiind preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Floreasca. Ceilalţi răniţi au fost transportaţi la spitalul din Urziceni

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), o femeie aflată în stare gravă a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca, alţi trei răniţi sunt duşi la Spitalul Pantelimon şi unul la Spitalul Colentina.

Ceilalţi nouă răniţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Urziceni.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa, Andreea Loghin, a declarat că primele informaţii de la locul accidentului arată că o maşină cu 8+1 locuri care făcea curse de transport persoane a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autoturism, apoi a fost proiectată în alte două maşini.

UPDATE 16.10 Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa au precizat, pentru News.ro, că  în accident sunt implicate trei autoturisme şi un autovehicul de transport persoane cu nouă locuri. În total, în maşini se aflau 15 persoane. 

Şapte persoane au fost descarcerate, iar două au fost deja transportate la Spitalul din Urziceni. Elicopterul SMURD a ajuns la faţa locului, iar personalul acordă îngrijiri medicale răniţilor. Deocamdată, nu au fost preluate victime pentru transport. 

Potrivit Infotrafic, accidentul s-a produc pe Drumul Naţional 2, circulaţia fiind oprită pe ambele sensuri între localităţile ialomiţene Coşereni şi Urziceni.

UPDATE 16.00 Potrivit subcomisarului Adrian Creangă, de law Centrul Infotrafic, salvatorii ajunşi la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa uneia dintre victime. Alte persoane sunt rănite, trei fiind inconştiente.


Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un accident rutier s-a produs în judeţul Ialomiţa, la Urziceni. „Din primele informatii sunt implicate patru autoturisme, în care s-ar afla zece persoane. Mai multe persoane sunt încarcerate”, au precizat reprezentanţii IGSU.

ISU Ialomita a activat Planul rosu de intervenţie, iar la faţa locului au fost alertate două echipaje de descarcarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor, o ambulanta SMURD, o autospecială pentru victime multiple si patru echipaje medicale SAJ. De asemenea, s-a solicitat si un elicopter SMURD la fata locului.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite