Ordin de protecţie, emis pe numele unui bărbat care şi-a lovit concubina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii ialomiţeni au emis ordin de protecţie provizoriu pe numele unui bărbat de 35 de ani, din comuna Munteni Buzău, care şi-a lovit şi ameninţat concubina.

Poliţia Oraşului Căzăneşti a fost sesizată pe 23 aprilie prin apel 112 de o femeie de 28 de ani, din comuna Munteni Buzău, cu privire la faptul că este ameninţată şi lovită de concubinul ei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că între cele două persoane a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul, de 35 de ani, ar fi lovit-o. S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei reieşind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile prin care acesta are obligaţia să părăsească temporar domiciliul comun şi să nu se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de concubina şi fiica sa, în vârstă de 10 ani. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite