O femeie a murit pe loc într-un accident pe DN2, la Urziceni. Maşina pe care o conducea s-a răsturnat pe câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe DN2 FOTO ISU Ialomiţa
Accidentul a avut loc pe DN2 FOTO ISU Ialomiţa

Tragedie pe Dn2, pe raza municipiului Urziceni, soldată cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a unei femei, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat pe câmp.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 08.00, , salvatorii din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, la un accident rutier produs pe raza municipiului Urziceni pe DN 2 în care a fost implicat un  autoturism care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

La locul evenimentul au venit în sprijin şi două echipaje al SAJ Ialomiţa-substaţia Urziceni. În urma accidentului au rezultat două victime încarcerate. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea celor două femei, o victimă conştientă a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar pentru cea de-a doua, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarată decedată de echipajul SAJ. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului.

Conform IPJ Ialomiţa, din verificările efectuate la faţa locului a reieşit că un conducător auto, în timp ce se deplasa pe ruta Buzău - Bucureşti, ar fi pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

În urma producerii evenimentului rutier a rezultat decesul femeii care se afla la volan şi vătămare corporală a pasagerei din dreapta.  Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Vă mai recomandăm şi:

Tortura în lagărele de muncă din comunism: „Bătuţi şi înjuraţi, eram duşi printre dune de nisip”

Umor negru în Bărăgan. Mesajul pro-vaccinare de tip psihologie inversă care dă fiori

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite