Judeţul Ialomiţa, împânzit de forţe de ordine. Amenzi în valoare de 219.000 lei pentru sfidarea Ordonanţelor Militare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a împânzit Bărăganul FOTO IPJ Ialomiţa
Poliţia a împânzit Bărăganul FOTO IPJ Ialomiţa

Oraşele Slobozia, Feteşti şi Urziceni, dar şi comuna Bărbuleşti au fost luate cu asalt, ieri, de poliţişti. Peste 130 de oameni ai legii au acţionat pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor legale instituite în perioada stării de urgenţă.

La data de 21 aprilie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, cu sprijinul efectivelor Direcţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au acţionat atât în filtre rutiere cât şi în patrule de ordine şi siguranţă publică în vederea respectării interdicţiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină precum şi a celor impuse pe timpul stării de urgentă. 

Urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 165 de sancţiuni contravenţionale, 80 dintre acestea pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare, valoarea totală a acestora fiind de peste 219.000 de lei.

slobozia politie

Au fost controlate în trafic 961 de autovehicule şi legitimate peste 1.300 de persoane.

slobozia politie

De asemenea, poliţiştii de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite.

slobozia politie

Aceştia au sancţionat 3 operatori economici depistaţi în timp ce comercializau produse alimentare şi de uz casnic fără documente de proveninţă pentru marfa deţinută şi fără a elibera bonuri fiscale clienţilor. 

slobozia politie
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite