Grav accident în Ialomiţa. A murit după ce s-a răsturnat cu maşina pe câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre victime a fost declarată decedată, la scurt timp după impact FOTO ISU Ialomiţa
Una dintre victime a fost declarată decedată, la scurt timp după impact FOTO ISU Ialomiţa

Un bărbat a murit luni seară într-un accident cumplit produs între localităţile Perieţi şi Misleanu. Maşina în care se afla s-a răsturnat pe câmp şi s-a transformat într-un morman de fiare. Victima a fost găsită în stare gravă, în stop cardio-respirator.

Conform ISU Ialomiţa, alarma s-a dat luni seară, 2 mai, în jurul orei 22.10. Militarii au fost solicitaţi să intervină la accidentul produs între localităţile Perieţi şi Misleanu, în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

La locul evenimentului au fost alocate imediat trei echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de intervenţie Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul acestora au intervenit şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa.

Două victime au găsit salvatorii la faţa locului: una inconştientă, iar cea de-a doua conştientă şi cooperantă. Persoana inconştientă a fost găsită în stop cardio-respirator şi au fost începute imediat manevrele de resuscitare.Din păcate a fost declarată decedată de către echipajul SAJ.

Conform ISU Ialomiţa, victima conştientă a fost monitorizată la locul intervenţiei. După acordarea primului ajutor medical, aceasta a fost preluată şi transportată de către echipajul SAJ la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru investigaţii medicale suplimentare.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Descentralizarea, ca în opera lui Caragiale: să se revizuiască, dar să nu se schimbe nimic

Ce avioane-spion NATO survolează România pentru a observa mişcările ruşilor

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite