FOTOGALERIE Căutările dispăruţilor din Borduşani continună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Operaţiunile de căutare au început de dimineaţă foto: ISU Ialomiţa
Operaţiunile de căutare au început de dimineaţă foto: ISU Ialomiţa

Operaţiunile de căutare a trupurilor celor doi bărbaţi care s-au înecat luni seara în apele Dunării, în zona localităţii Borduşani, sunt încă în plină desfăşurare. Echipajul de scafandri al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa se află în continuare la locul tragediei în speranţa că a putea să le dea de urmă celor doi.

Luni seara o veste teribilă cutremura comuna ialomiţeană Borduşani. Trei bărbaţi care plecaseră la furat de fier vechi de pe o navă aflată în zona  localităţii au fost luaţi de apele Dunării.

Echipajul ISU a placat în căutarea dispăruţilor

Doi dintre aceştia s-au înecat, iar al treilea a reuşit să înoate până la mal şi să cheme ajutoare. Operaţiunile de căutare ale celor doi înecaţi au început încă de ieri dimineaţă, însă eforturile reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa (ISU) au fost zadarnice.

Astăzi, scafandrii ISU s-au întors la locul tragediei în speranţa că ar putea găsi cele două trupuri.

„Operaţiunile de căutare au fost reluate în această dimineaţă. Sperăm ca astăzi să putem finaliza misiunea şi să aducem trupurile la mal“,  a declarat locotenetul George Damian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite