FOTO Cum arată Slobozia de la înălţime. Imagini inedite surprinse cu ajutorul unei drone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile cu oraşul Slobozia făcute de la înălţime de un fotograf din oraş au făcut senzaţie pe internet. Cele mai importante străzi ale municipiului, dar şi obiectivele turistice au fost surprinse cu ajutorul unei drone.

Imaginea Sloboziei văzută de sus este una cu adevărat interesantă. De la înălţime oraşul pare mult mai animat şi mai interesant. Bulevardele sunt mai mari, străzile mai puţin aglomerate şi foarte curate.

Folosindu-se de o dronă, fotograful Laurenţiu Ştefan le-a arătat pasionaţilor de internet cum se vede Slobozia de la peste 400 de metri înălţime. Fotografiile au fost selectate şi postate pe reţeaua de socializare Facebook

image

Giratoriul de la intrarea în Slobozia 

image

Zona Şcoala 3 

image

Piaţa Unirii

Dezastrul de jos 

Nu la fel se prezintă oraşul văzut de jos. Străzile nu sunt la fel de prietenoase, iar circulaţia este dată peste cap din cauza lucrărilor de reabilitare a centrului oraşului, care par să nu se mai termine. Peisajul este secondat de prezenţa câinilor vagabonzi sau a cerşetorilor care-şi fac veacul pe stradă. Iar locuitorii oraşului sunt revoltaţi din această cauză. 

image
image

„Înainte oraşul era mult mai frumos, mult mai bine întreţinut decât acum. Este mizerie şi pe străzi şi prin parcuri. Mi-aş dori ca primăria să se ocupe mai mult de întreţinere, aşa cum era în trecut”, susţine Antea Pascu (62 de ani), o localnică. 

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite