Elevii din Feteşti, instruiţi de poliţişti. Lecţie de prevenire despre consecinţele actelor de violenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Feteşti au desfăşurat în şcoli, la începutul săptămânii, o serie de activităţi pe linia prevenirii faptelor cu violenţă, a traficului şi consumului de droguri precum şi de siguranţa rutieră.

Poliţiştii au purtat discuţii cu elevii despre principalele infracţiuni care pot fi comise de către aceştia sau ai căror victime pot deveni, consecinţele actelor de violenţă, a sustragerii şi distrugerii de bunuri, absenteismului şcolar, anturajului, consumului de alcool, droguri şi tutun.

Elevii au fost instruiţi cu privire la obligaţiile pe care le au în calitate de pietoni sau pasageri într-un autovehicul, în mijloacele de transport în comun, precum şi  comportamentul pe traseele dintre şcoală şi domiciliu şi în staţiile din gări şi autogări.

În cadrul activităţilor au fost verificate şi 2 unităţi de alimentaţie publică care au sediul în apropierea unităţilor de învăţământ. De asemenea, în zona şcolilor au fot organizate filtre rutiere, fiind aplicate 19 sancţiuni contravenţionale atât pietonilor cât şi conducătorilor auto care au încălcat regulile de circulaţie.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite