Elevă din Amara, agresată de un bolnav psihic, în faţa şcolii. Minora a povestit cum bărbatul a încercat să o sărute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fata a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică FOTO 123 RF
Fata a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică FOTO 123 RF

Incident şocant în localitatea Amara, după ce o elevă, în vârstă de 10 ani, a fost agresată de un bărbat cu probleme psihice. Fata a povestit familiei cum un necunoscut a strâns-o în braţe şi a încercat să o sărute, la câţiva metri de poarta şcolii. Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, iar agresorul a fost prins de poliţişti.

Speriată de comportamentului bărbatului, fata, care tocmai ieşise de la cursuri, a reuşit să se smulgă din mâinile acestuia şi a povestit familiei prin ce a trecută. Alertaţi, părinţii au depus imediat plângere la Poliţie, iar suspectul a fost identificat rapid.  Conform anchetatorilor, este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani, cunoscut cu probleme psihice care, între timp, a fost internat la spitalul de specialitate Săpunari, din judeţul Călăraşi.

În prezent, fetiţa şi părinţii săi au fost incluşi într-un program de consiliere prin intermediul specialiştilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Ialomiţa.

Vă recomandăm şi:

Afaceristul acuzat de corupţie sexuală a ademenit opt copii acasă la el. DIICOT: „S-a folosit de imaginea cultului religios din care face parte”

Profesorul buzoian Leon Rusu, acuzat de corupţie sexuală, a scăpat definitiv de procese. A fost achitat şi de instanţa de apel

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite