De Ziua Copilului te vaccinezi şi câştigi. Ce premii atractive se oferă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vaccinare fără programre la Slobozia FOTO Facebook/Municipiul Slobozia
Vaccinare fără programre la Slobozia FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

De Ziua Copilului, tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani care se vaccinează în perioada 31 mai - 1 iunie 2021 vor fi înscrişi automat la tombola care va avea loc pe data de 10 iunie 2021 la Slobozia.

Premiile pentru tinerii câştigători din Slobozia sunt un laptop, o tabletă şi 1un telefon mobil performante.

Campania de vaccinare anti-Covid-19 este organizată de Instituţia Prefectului Ialomiţa, cu sprijinul Consiliului Judeţean Ialomiţa, Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa şi al Primăriei Municipiului Slobozia. 

Toţi cei interesaţi, indiferent de vârstă, se pot vaccina fără programare la centrele de vaccinare din Slobozia, centrele de vaccinare fiind deschise până la orele 22.00.

Vă reamintim că în Municipiul Slobozia funcţionează doua centre de vaccinare, anume Centrul nr. 1, situat pe Aleea Băii, nr 13, în incinta sălii de sport şi Centrul nr. 2, situat pe strada Gheorghe Lazăr, nr 3, în incinta Centrului pentru Persoane Vârstnice "Răsărit în Amurg". Vă aşteptăm!, este mesajul transmis de Primăria Slobozia.

Vă mai recomandăm şi:

Schema de la Registrul Comerţului prin care firme de renume au fost acaparate de o reţea de infractori

Până unde ar merge SUA în apărarea Taiwanului? Generalii americani plănuiau un atac nuclear împotriva Chinei în timpul crizei din 1958

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite