Cupa României la handbal. Jandarmii, cu ochii pe meciul dintre CSM Unirea Slobozia-CS Rapid Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul din Cupa României are loc duminică, 13 februarie FOTO Jandarmeria Ialomiţa
Meciul din Cupa României are loc duminică, 13 februarie FOTO Jandarmeria Ialomiţa

Jandarmii ialomiţeni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor prezenţi la meciul de handbal feminin din cadrul Cupei României „Fan Courier”dintre echipele CSM Unirea Slobozia – CS Rapid Bucureşti.

Partida se va disputa duminică, 13 februarie, începând cu ora 15.30, la Sala Sporturilor „Andreea Nica” din Slobozia. Jandarmii vor fi prezenţi în zona de desfăşurare a competiţiei sportive pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot duce la tulburarea ordinii publice. 

"Recomandăm participanţilor să respecte măsurile stabilite de către organizator, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să se delimiteze de orice formă de violenţă iar, la nevoie, să apeleze cu încredere la forţele de ordine aflate în dispozitiv.  

Totodată, reamintim că accesul spectatorilor se va realiza cu respectarea măsurilor stabilite de autorităţi, pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19", au transmis reprezentanţii Jandarmieri Ialomiţa.

Vă recomandăm să citiţi şi:

CNN: Rusia ar putea lansa invazia asupra Ucrainei din trei direcţii INFOGRAFIE 

Povestea celui mai vechi spital, demolat dintr-o eroare. Clădirea de patrimoniu adăpostea o şcoală medicală de elită 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite