Condamnaţi, care se sustrăgeau executării pedepsei cu închisoarea, capturaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Condamnaţii au fost depuşi în penitenciar FOTO Adevărul
Condamnaţii au fost depuşi în penitenciar FOTO Adevărul

Mai multe persoane pe numele cărora instanţe de judecată au emis mandate de executare a pedepsei au fost capturate de poliţiştii ialomiţeni, la sfârşitul săptămânii trecute.

 Astfel, pe 11 octombrie, poliţiştii din Jilavele au prins un bărbat, de 42 de ani, din comuna Răduleşti, pe numele căruia Judecătoria Municipiului Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul fusese condamnat la 1 an şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

De asemenea, în aceeaşi zi, alţi doi bărbaţi de 32 şi 42 de ani, din comuna Borăneşti, au fost depistaţi de poliţiştii Secţiei nr. 4 Coşereni, după ce Judecătoria Ploieşti a emis pe numele acestora mandate de executare a pedepsei pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Pe 12 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat de 54 de ani, din localitatea Borăneşti, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă de 1 an şi 6 luni de închisoare. Toate persoanele au fost încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Slobozia.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite