Competiţia canină "Câinele, cel mai bun prieten", programată pe 27 august. Ce condiţii impun organizatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai frumoşi căţei, aşteptaţi la concurs FOTO Adevărul
Cei mai frumoşi căţei, aşteptaţi la concurs FOTO Adevărul

Orice ialomiţean, proprietar de câine, îşi poate înscrie prietenul necuvântător la concursul de frumuseţe canină care va avea loc pe 27 august, la stadionul Municipal “1 Mai” din Slobozia, începând cu ora 17.30.

Competiţia de frumuseţe canină “Câinele, cel mai bun prieten”  este organizată de Primăria Municipiului Slobozia. Autorităţile spun că nu contează rasa sau talia câinelui, important este să fie sănătos, prietenos şi cu vaccinurile la zi şi să aibă vârsta de minimum 3 luni pentru a participa la concurs.

Vor fi oferite oferite premii pentru primii trei câini apreciaţi de juriu ca fiind cei mai frumoşi şi diplome pentru fiecare din categoriile: cel mai blănos căţel, cel mai dolofan, cel mai gălăgios, cel mai leneş, cel mai impozant, cel mai «fashion», cel mai rebel şi cel mai ascultător căţel. Diplome vor primi atât cel mai tânăr, cât şi cel mai în vârstă concurent. Nu sunt acceptate la concurs animale bolnave, agresive sau femele în călduri. La intrarea pe stadion, câinele trebuie ţinut în lesă, cu botniţă (la rasele mari) şi să aibă un ambalaj pentru fecale.

Evaluarea câinilor se face în funcţie de prezentarea câinelui, aspectul fizic, relaţia câine-stăpân, comportamentul câinelui. În pauza de deliberare a juriului, va avea loc un program muzical oferit de către artişti locali, invitat special al evenimentului fiind Mihai Constantinescu. Înscrierile încep pe 10 august şi se fac în baza carnetului de sănătate al câinelui, la Biroul de Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Slobozia, în intervalul orar 08.00-16.30.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite