Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” cere suspendarea cursurilor. Elevi şi profesori, infectaţi cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Infectările cu COVID-19 cresc alarmant FOTO Shutterstock
Infectările cu COVID-19 cresc alarmant FOTO Shutterstock

Din cauza îmbolnăvirilor cu COVID-19,  Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia  a solicitat Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa suspendarea cursurilor pentru o perioadă de 14 zile.

"Avem mai multe clase în sistem on-line, avem şi patru cadre didactice diagnosticate cu boala COVID-19. Acesta este motivul pentru care am luat această decizie. Totul depinde acum de ceea ce va dispune Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa", a explicat pentru independentonline.ro, Vitalie Buzu, directorul unităţii de învăţământ.

 Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" Slobozia devine astfel prima şcoală din Ialomiţa care îşi suspendă complet activitatea în valul 4 al pandemiei SARS-CoV-2.

În judeţul Ialomiţa, numărul infectărilor cu COBVID-19 este din ce în ce mai mare. Luni, 11 octombrie, conform Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns în Ialomiţa la 13.728, fiind înregistrate 221 de noi cazuri faţă de ziua de duminică, 10 octombrie. Incidenţa la 14 zile înregistrată la nivelul judeţului Ialomiţa este de 6,23/1000 de locuitori.

Vă mai recomandăm şi:

Explicaţiile eşuării campaniei de vaccinare anti-COVID în România. Cum au supravieţuit Italia şi Australia restricţiilor severe

 

Dacian Cioloş îi invită, marţi, pe liderii PNL, UDMR şi ai minorităţilor naţionale la discuţii pentru formarea unui nou guvern

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite