Caz şocant în satul Marsilieni. Minoră, agresată sexual de un vecin, câţi ani are suspectul de viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost luată din familie de reprezentanţii DGASPC Ialomiţa FOTO Adevărul
Minora a fost luată din familie de reprezentanţii DGASPC Ialomiţa FOTO Adevărul

Caz şocant în satul ialomiţean Marsilieni! O fetită, în vârstă de 11 ani, a fost luată din familie după ce autorităţile au aflat că aceasta a fost siluită de un vecin. Monstrul, în vârstă de 57 de ani, este anchetat de poliţiştii şi procurorii din Slobozia, pentru act sexual cu un minor.

Incidentul a fost descoperit după ce presupusul agresor şi tatăl fetei au intrat în conflict, relatează independentonline.ro. Deşi bărbatul susţine că nu este adevărat, minora a fost descoperită în locuinţa sa, întinsă pe pat. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa a dispus instituţionalizarea în regim de urgenţă a fetiţei şi a celor doi fraţi pe care îi are din cauza condiţiilor improprii în care aceştia erau crescuţi.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa a dispus instituţionalizarea în regim de urgenţă a fetiţei şi a celor doi fraţi. Decizia a fost luată după ce s-a constatat faptul că mediul în care cei trei copii trăiau era unul impropriu. Copiii erau neîngrijiţi şi sufereau de foame. Copiii se afla acum în grija statului, iar fetiţa a fost deja supusă expertizelor medico-legale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările comiterii faptei, sub aspectul comiterii infracţiunii de act sexual cu minor.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO MApN mai face un pas spre dotarea cu elicoptere de luptă moderne. Echiparea celebrelor Black Hawk pentru Europa Centrală se va face la ROMAERO

Orban, întrebat dacă este normal ca ministrul Transporturilor să circule pe contrasens: Depinde de situaţia în care se găseşte. O să am o discuţie cu ministrul

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite