Braconier prins în flagrant pe baltă cu 150 kilograme de peşte în barcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peştele a fost confiscat de poliţiştii ialomiţeni FOTO IPJ Ialomiţa
Peştele a fost confiscat de poliţiştii ialomiţeni FOTO IPJ Ialomiţa

Peste 150 de kilograme de peşte din speciile novac şi sânger au fost eliberate în mediul acvatic, în urma unui flagrant al poliţiştilor din Slobozia, după ce un bărbat a fost surprins în timp ce scotea dintr-un lac piscicol plasele monofilament.

La data de 27 ianuarie, în jurul orei 23.30, poliţiştii din Slobozia au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 de administratorul unui lac piscicol cu privire la faptul că a observat o barcă necunoscută în zona bălţii. 

Poliţiştii care s-au deplasat la locul sesizării au surprins în flagrant un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Slobozia, în timp ce scotea din apă plasele cu peşte, de asemenea au fost identificate pe mal o barcă pneumatică, vâsle şi o pompă.

În urma cântăririi peştelui au rezultat aproximativ 150 de kilograme, din specia novac şi sânger, întreaga cantitate fiind returnată administratorului bălţii, în vederea eliberării în mediul natural acvatic.

Poliţia a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit comerial sau sportiv fără licenţă sau autorizaţie de pescuit, pescuitul cu alte unelte sau scule neautorizate” şi deţinerea sau utilizarea de plasă tip monofilament.

Vă mai recomandăm şi:

Incendiu puternic la Institutul Matei Balş: Patru pacienţi au murit arşi. 100 au fost evacuaţi

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite