Biciclist ucis într-un cumplit accident rutier pe raza comunei Făcăeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ciuda eforturilor medicilor, biciclistul nu a mai pututu fi salvat FOTO ISU Ialomiţa
În ciuda eforturilor medicilor, biciclistul nu a mai pututu fi salvat FOTO ISU Ialomiţa

Un bărbat din comuna Făcăeni a murit la scurt timp după ce a fost implicat într-un cumplit accidetn rutier. Nenorocirea s-a petrecut în weekend, victima fiind declarată decedată de către medicul elicopterului SMURD.

Conform ISU Ialomiţa, pe 20 noiembrie, în jurul orei 15.30, două echipaje din cadrul Staţiei de pompieri Feteşti au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD la un accident rutier produs pe raza  comunei Făcăeni. 

În coliziune au fost implicate două autoturisme şi un biciclist. La evenimentul rutier a venit în sprijin  o ambulanţă a SAJ Ialomiţa şi, ulterior, din cauza traumatismelor grave suferite de biciclist, un elicopter SMURD.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, trei dintre ele, ocupanţi ai celor două auto implicate nu prezentau mărci traumatice. A patra victimă, biciclistul, prezenta multiple traumatisme la nivelul capului şi se afla în stare  inconştienţă iar după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost declarată decedată de către medicul elicopterului SMURD.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Mărturii cutremurătoare. Cum a reuşit o româncă să provoace sute de oameni să vorbească despre suferinţele post-COVID pe pagina RoVaccinare

Pandemia, vaccinurile, protestele: veriga lipsă din gestionarea COVID-19 la nivel global

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite